S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním týchto webových stránok súhlasíte s použitím súborov cookies.

NOVINKY

arr3Kvalita náhradných dielov na motorové pílyČasto sa stretávame s otázkou: "SÚ VAMI PONÚKANÉ NÁHRADNÉ DIELY NA MOTOROVÉ PÍLY KVALITNÉ?" V našom... arr3Oregon, Husqvarna, STIHLNový sortiment originálnej lišty a reťaze značky OREGON a STIHL.... arr3Oleo-macMedzi novinky sme zaradili piesty značky Oleo Mac....

Súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely diskusných príspevkov a komentárov

 

Udeľujete týmto súhlas Ing. Jan Lenc, so sídlom Třebotovice 2441, České Budějovice 5, 370 06, IČ 88703088, zapísaným v živnostenskom registri vedenom Magistrátom mesta České Budějovice, č. J. Ž / 4346/2012 / ABO / 1017116/3 (ďalej len "Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "Nariadenie"), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

  • meno / prezývku;
  • emailovú adresu;
  • fotografiu (ak poskytnete cez službu tretej strany).

 

Vyššie uvedené osobné údaje budú spracované za účelom:

  • zobrazenie diskusných príspevkov a komentárov na webe s informáciami o diskutujúcom.

 

Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 10 rokov a to za účelom:

  • zobrazenie diskusných príspevkov a komentárov na webe s informáciami o diskutujúcom.

 

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR;

Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

 

Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť, a to napríklad úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu, zaslaním listu, emailu.

 

Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

  • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok anonymizovanie informácií o diskutujúcom pri Vašich príspevkoch (úpravou preferencií ochrany súkromia v pätičke webu), popr. na písomnú žiadosť (list, email) kompletné vymazanie Vašich diskusných príspevkov.
  • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva,

 

  • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu,
  • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť,
  • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania,
  • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov,
  • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.